10 motive pentru care vei deveni dependent de Candy Crush Saga

Oricat am incercat sa ma feresc, sa dau „hide” la toate invitatiile de la prieteni pe facebook, sa ma prefac ca nu aud cand toata lumea vorbeste in jur, pana la urma m-a prins si pe mine microbul „Candy Crush Saga”.

De ce?

1. E gratuit

2. E interactiv in sensul ca poti vedea cine din lista ta de prieteni pe facebook mai joaca si la ce nivel a ajuns fiecare. De aici pana la competitia acerba mai e un singur pas.

3. In ciuda aparentelor, jocul este destul de challenging, si e destul de probabil sa iti ia chiar si o saptamana sa treci de un nivel!

4. Nu devine plictisitor, deoarece sunt mai multe „quest”-uri: trebuie sa obtii un anumit scor sau sa aduci jos diverse fructe, sau sa scapi de jeleu in timp ce patratelele de ciocolata iti pun bete in roate sau sa creezi diverse tipuri de bomboane speciale.

5. Interfata arata foarte bine, culorile sunt atractive, jocul este intuitiv si creat cu multa migala.

6. Nu exista limita de timp, desi esti conditionat de cele 5 vieti. Daca mai vrei vieti, trebuie sa ceri prietenilor. Asta reuseste doar sa te faca sa vrei tot timpul mai mult. Asta nu e o problema foarte mare, avand in vedere ca sunt, in total, 350 niveluri!

7. Poti sa iti ajuti prietenii sau sa fii ajutat prin trimiterea de vieti, de mutari suplimentare sau chiar de unele obiecte ajutatoare (acestea din urma contra-cost).

8. Jocul are tot felul de sunete, melodii si efecte dragute si fiecare reusita e incurajata prin: „Delicious!” sau „Tasty!” sau mult-ravnitul „Sugar Crush!” care insoteste incheierea cu succes a unui nivel.

9. Poti juca oricand de pe mobil, chiar si daca nu ai semnal la telefon. Cand revine semnalul, se sincronizeaza si jocul cu facebook.

10. Cand vine vorba de bomboane, ciocolata si jeleu … chiar si un joc devine irezistibil.

Inainte sa il incepi, poate parea un joc stupid si plictisitor, insa dupa ce treci cateva niveluri, dependenta e garantata.

Image

Reclame

4 gânduri despre „10 motive pentru care vei deveni dependent de Candy Crush Saga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s